Cision beskrivs som ett företag med högt i tak och stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till en internationell miljö med kollegor runt om i världen.

Våra lediga tjänster:

Account Manager med stort affärsfokus till Cision
Arbeta långsiktigt med några av Sveriges främsta varumärken

I rollen som kundansvarig säljare på Cision kommer du att arbeta med konsultativ försäljning. Du arbetar med bearbetning och utveckling av befintliga kunder i syfte att förbättra deras kommunikation. Du ansvarar för hela säljprocessen och för att lyckas i denna roll är du duktig på att skapa och utveckla långsiktiga relationer med dina kunder.

LÄS MER/ANSÖK

 

Systemutvecklare till Cision

Som systemutvecklare kommer du att utveckla lösningar och applikationer för företagets tjänster. Du arbetar med både frontend- och backend-utveckling och tillhör utvecklingsteamet bestående av sex andra utvecklare. För att trivas i rollen krävs det att du är analytisk, kommunikativ, självgående, driven och har ett brinnande intresse för IT samt utveckling!

LÄS MER/ANSÖK

 

CRM-manager till Cision

Vill du utveckla din karriär och bli specialist inom vårt CRM system som är Salesforce? Vill du arbeta på ett världsledande bolag inom kommunikationslösningar? Då är detta tjänsten för dig! Vi behöver förstärkning, därför söker vi nu en CRM-Manager till vårt kontor i Stockholm.

LÄS MER/ANSÖK

 

 Affärsintresserad Sales Executive till Cision

Du kommer arbeta med kvalificerad B2B-försäljning där du tar direktkontakt med kunderna du har prospekterat fram. Din kontakt sker via telefon och fysiska möten. Du kommer ingå i ett team av totalt 8 Sales Executives och utgå ifrån Cisions kontor på Linnégatan i Stockholm. För att trivas i rollen är du prestationsinriktad, målmedveten, affärsmässig och nyfiken!

LÄS MER/ANSÖK

 

 Medarbetare till Cision Customer Operations

Älskar du service och teknik? Drivs du av att hitta lösningar, är noggrann och vill ha ett utåtriktat arbete? Som en del av vår Operationsavdelning får du möjlighet att ge exklusiv service till både kollegor och kunder via personliga möten, mail och telefon. Du arbetar i hjärtat av företaget och är expert på våra produkter och tjänster. Vi söker ständigt efter talanger till vårt grymma supportteam för att ännu bättre kunna serva våra kunder.

Läs mer/ansök

 

Ta nästa steg i din karriär hos Cision

Se hur vi kan hjälpa dig
Communicate Like Never Before.
Request A Demo