Cisions stipendium till Berghs avgångsstudenter

I torsdags var vi på Berghs School of Communication på Sveavägen i Stockholm för att dela ut ett stipendium till de avgångsstudenter som på bästa sätt nyttjat vårt verktyg CisionPoint. Bedömningskriterierna grundas på parametrar så som språkbruk, besöksantal, nedladdningar, användning av länkar, SEO, delningar i sociala medier och synlighet online. 

I år var det projektgruppen som digitaliserade lokaltidningen Mitt i som tog hem priset! Motivering till årets vinnare löd:

Att uppdragsgivarens affärsidé och målgruppen är i fokus märks tydligt i denna välskrivna text. Med slagkraftig rubrik och flera intresseväckande citat från både grupp och uppdragsgivare är detta en nyhet som sticker ut ur mängden. Många omskrivningar, både i webb och sociala medier, nedladdningar och klick bekräftade det stora intresset för projektarbetet. Stort grattis till projektgruppen som digitaliserade lokaltidningen Mitt i!

Än en gång grattis till Martina Öster, Lisa Walder, Rikard Lindberg, Lina Franzon, Mikaela Pedersen och Johanna Olindersson!

berghs vinnare