Frida Bauer från Cision´s onboardingteam belönades med Årets medarbetare 2021. Vi har träffat henne för att höra hur det känns och hur hon ser på kommande år.


Stort Grattis Frida! Hur känns det?

Tack! Jag är orimligt glad över detta. Så kul att bli uppskattad för det man gör.


Berätta hur länge har du jobbat på Cision och vad gör du? 

Jag har jobbat på Cision i 7 år och jobbar i vårt onboardingteam. Den enkla versionen av vad jag gör är att jag tar hand om och utbildar våra nya kunder.


Berätta lite om året som gått!  

Året har varit extremt intensivt med rekordmånga IPO’s, många sidoprojekt, lansering av en ny plattform och massor av härliga människor. 


Vilket var ditt mest spännande projekt 2021? 

Jag skulle nog vilja nämna 3 extra härliga saker med 2021:

🔸 Vi lanserade vår hjälpportal som hjälper våra kunder varje dag! Väldigt kul att ha varit med i skapandet av den.

🔸 Noteringen av Revolution Race. Det är det första svenska företag med en kvinnlig grundare som går till börsen och kvinnan sitter kvar på VD positionen. Historia skrevs och jag hade en pytte del i det hela. Så coolt!

🔸 Såklart Volvo Cars börsnotering. Under sommaren och hösten har jag fått vara en del av deras resa till att åter noteras på svenska börsen. Riktigt stort! 


Vad är det roligaste med att jobba på Cision? 

Det roligaste är alla människor man möter och att försöka hitta hur man på bäst sätt kan vara till nytta. Sen älskar jag mina kollegor, vi har så otroligt bra, öppet och härligt företagsklimat. Ingen måndagsångest här inte!


Varför tror du att du vann priset? 

Efter ännu ett annorlunda och intensivt pandemiår har jag tagit ett stort ansvar och jag både tror och hoppas att kollegorna nominerade mig för att jag anstränger mig lite extra både för kollegorna och kunderna.


Vad ser du fram emot under 2022? 

Jag ser fram emot nya spännande företag och projekt och jag ser fram emot att få vara åter på kontoret och träffa alla fantastiska människor på Cision.

 

Motiveringen: 

Frida is a trusted team member who is always flexible, invaluable to the sales representatives and a core part of the CX team, to name only a few. Frida always delivers on top and is greatly appreciated by our customers, providing a best in class onboarding experience for our CisionPoint customers.

 

 

 

Relaterat innehåll

➡️ Produkter och tjänster 
Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

➡️ Nyhetsbrev inom kommunikation 
Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!