Almedalsveckan närmar sig med stormsteg och så även lanseringen av vår årliga journalist- och kommunikatörsundersökning. Måndagen 1 juli bjuder vi in till seminarium med temat “Journalisten och kommunikatören – en dynamisk duo?” där vi tar upp höjdpunkterna i årets undersökning och håller ett panelsamtal med representanter från bägge sidor för att få en inblick i dessa yrkesrollers arbetssätt och utmaningar.

Mediebranschen förändras allt snabbare och ställer nya krav på dess aktörer, inte minst med nya GDPR-regler, sociala influencers och förändrade algoritmer i sociala medier. Hur påverkas relationen mellan journalister och kommunikatörer i detta fragmenterade men dynamiska medielandskap?

Var: Strandgatan 34, Visby (mitt emot Best Western Strand Hotel)
När: Måndagen den 1 juli 2019 kl. 11.00 – 12.00

Paneldeltagare:

Karin Bäcklund (VD på Not Just Cake)
Tomas Backlund (Vice ordförande Journalistförbundet)
Daniel Frykholm (Informationschef, Electrolux)

Moderator: Oskar Larsson (Cision Skandinavien)

Anmäl gärna ditt intresse för seminariet på vårt Facebookevenemang, på så sätt håller du dig uppdaterad när vi går ut med ny information.

Seminariet är öppet för alla, ingen anmälan krävs men se till att komma i god tid för att få en bra plats.

Nyfiken på förra årets journalist- och kommunikatörsundersökning i väntan på årets? Här kan du se hur det såg ut på Cisions seminarium i Almedalen 2018 och rapporten – den hittar du här!

Vi ses den 1 juli i Almedalen. Hjärtligt välkommen!