Frukostseminarium: Journalister och kommunikatörer – en förtroendefråga?

Missade du när vi presenterade årets journalist- och kommunikatörsundersökning i Almedalen? Inga problem! Nu bjuder vi in till samma presentation i Stockholm torsdag 30 augusti. Även denna gång har vi en panel på plats med representanter från bägge fält för att diskutera relationen utifrån rapportens resultat.

I en tid där förtroendet för journalistik och medier har sviktat på ett globalt plan aktualiseras journalistens relation med kommunikatören. Hur säkerställer medierna sin trovärdighet, vad krävs från kommunikatören och hur ser aktörerna på deras gemensamma framtid? Vilka kanaler ligger i fokus, hur det står till med mätningen och hur ser kommunikatörerna ser på den nya teknikens antågande?

Cisions marknadchef, Ulrika Peyron, inleder morgonen med en genomgång av resultaten från 2018 års journalist- och kommunikatörsundersökning. Därefter diskuterar representanter från båda yrkesgrupperna arbetssätt och utmaningar under en paneldebatt, som modereras av Oskar Larsson, contentansvarig på Cision.

Medverkande:

  • Ulrika Hyllert, vice ordförande, Journalistförbundet
  • Emma Blom, vd, Social Industries
  • Daniel Frykholm, informationschef, Electrolux

När: Torsdagen den 30 augusti 8.30-9.30. (Gratis frukost serveras från kl. 8.00)

Var: World Trade Center, Lokalen ”New York”, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Först till kvarn då platserna är begränsade.

Anmäl dig här

I agree to opt-in to communications from Cision, and that I have read and agree to Cision's Terms and Privacy Statement.

Medverkande i panelen


Ulrika Hyllert

Vice ordförande, Journalistförbundet


Daniel Frykholm

Informationschef, Electrolux


Emma Blom

VD, Social Industries