Varmt välkommen på Cisions frukostseminarium om MAR (Marknadsmissbruksförordningen), onsdagen den 10 april i Stockholm för en bättre förståelse och klarhet kring tillämpning av MAR.

Sedan MAR trädde i kraft 2016 upplever många bolag en otydlighet kring hur man ska kommunicera i olika situationer för att på ett regelrätt sätt nå ut med sin information. Vi på Cision får ofta frågan när insiderinformation ska publiceras för att vara marknaden till hands vid rätt tidpunkt. Vad är egentligen praxis i sammanhanget?

För att adressera dessa frågor vill vi bjuda in dig till en morgon tillsammans med oss och representanter som kommeratt besvara frågor och belysa exempel kring MAR. Joakim Strid, rådgivare på FinCom och FNCA och expert på MAR går igenom några centrala delar i regelverket och dess tillämpning genom att belysa exempel. Därefter deltar Joakim tillsammans med Anna Trane, Director & Head of Corporate Media Relations på NCC och Lars Östlund, vd och chefredaktör på Nyhetsbyrån Direkt i ett panelsamtal modererat av Cisions vd Magnus Thell.

När: Onsdagen den 10 april, 8.30-9.30 (med kostnadsfri frukost från 08.00)

Var: Operaterassen, Karl XII:s torg, Stockholm (två trappor upp från Operakällarens stora entré)

Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Hjärtligt välkommen!

Anmäl dig här

I agree to opt-in to communications from Cision, and that I have read and agree to Cision's Terms and Privacy Statement.

Obs! Om du behöver specialkost till frukosten, vänligen läs mer i bekräftelsemailet efter du anmält dig.

Morgonens talare och panel

Joakim Strid

Joakim Strid

Rådgivare, FinCom & FNCA samt MAR-expert
Anna Trane

Anna Trane

Director & Head of Corporate Media Relations på NCC
Lars Östlund

Lars Östlund

Vd och chefredaktör på Nyhetsbyrån Direkt