Mediernas allt större intresse för bilder gör att vi idag till och med ser hur en bra bild kan ha betydelse för nyhetsvärderingen. Ofta låter medierna en spännande bild illustrera en händelse som sannolikt inte annars hade fått uppmärksamhet. Det gör att en bra bild inte bara skapar större intresse för din nyhet. En riktigt bra bild kan till och med vara nyhetsdrivande i sig. Nedan följer fem tips på hur du kan använda bilder för att få ytterligare uppmärksamhet för dina nyheter:

  1. Välj bilder som väcker känslor – Vad som kännetecknar en bra bild är alltid upp till betraktaren att avgöra. Men generellt brukar man säga att en bra bild ska väcka känslor och skapa intresse för texten. Försök gärna hitta nya vinklar eller en ny bildkomposition, även om motivet är bekant. Tänk på att affärstidningen kan vilja ha en mer seriös bild medan livsstilsmagasinet kan leta efter miljöbilder där din produkt eller tjänst används.

Ladda ned hela guiden för att läsa resterande!

Ladda ner hela guiden här!

Jag vill bli kontaktad för en demo av Cisions produkter
I agree to opt-in to communications from Cision, and that I have read and agree to Cision's Terms and Privacy Statement.

Se hur vi kan hjälpa dig
Communicate Like Never Before.
Request A Demo