Guide: Så bemästrar du moderna medierelationer och levererar resulat

Som en av grunddisciplinerna inom PR har medierelationer traditionellt ansetts vara en viktig komponent för kommunikatören när det kommer till att sprida sitt budskap till rätt målgrupp. Sociala medier och nya digitala publiceringsplattformar har genererat nya opinionsbildare som i sin tur förändrat reglerna för medierelationer för alltid.

Den här rapporten undersöker hur kommunikatörer kan anpassa sig till det förändrade medielandskapet och skapa effektiva PR- kampanjer. Den utforskar verktygen som kommunikatörer använder för att implementera sin strategi samt hur man integrerar influencers i kampanjerna. Rapporten ger också tips från både journalister och branschexperter på hur du kan förbättra mer traditionella medierelationstekniker.

Dessutom förklarar den hur Cisions marknadsledande databas och distributionsprodukter erbjuder dig de verktyg du behöver för att skräddarsy och sälja in dina berättelser på ett effektivt sätt!


Jag vill bli kontaktad för en demo av Cisions produkter
I agree to opt-in to communications from Cision, and that I have read and agree to Cision's Terms and Privacy Statement.