Varje månad publicerar vi månadens bloggtopp, en topplista som rankar fristående bloggar inom olika ämnen. Med fristående menar vi bloggar som inte tillhör en bloggportal, ett bloggnätverk eller ett medie. I november 2013 rankade vi resbloggar och gjorde en intervju med Mary af Rövarhamn som kom 1:a på topplistan. I december rankade vi julbloggar. För dig som blivit listad i någon utav våra bloggtopplistor kan vi nu erbjuda en badge som du kan publicera i din egen blogg!Badge-bloggtoppen

Vill du lägga in vår badge för resbloggar kan denna kod användas: <img src=”http://www.cisionnewsroom.se/wp-content/uploads/2013/12/Badge-bloggtoppen.png” alt=”Topp tio på Cisions bloggtopp inom resbloggar.” width=”200px”>

Finns du med på en annan bloggtopp kan du vända dig till vår marknadskoordinator Anna Helin eftersom du behöver använda en annan img-source. Du hittar alla våra bloggtoppar och publicerade intervjuer här.

Bloggtoppen rankar fristående bloggare och tas fram av vårt research-team i London varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och delning i sociala medier, Twitterföljare och Facebook-likes.

Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.