Just nu pågår den årliga bokmässan i Göteborg. Det är Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen och mässan firar hela 30 år i år! Varje mässa har ett tema, och denna gång är det Brasilien och den brasilianska litteraturen som står i fokus. Med anledning av att bokmässan hålls just nu har vi denna månad valt att ta fram en bloggtopplista över bloggar som handlar om böcker och litteratur.

Grattis till Annikas litteratur- och kulturblogg som tar hem förstaplatsen i månadens bloggtopp! Förutom vår topp 10 presenterar vi också tre bubblare som var nära att ta sig in på topplistan.

Månadens topplista

  1. Annikas litteratur- och kulturblogg
  2. Bokunge
  3. Boklysten
  4. Breakfast Book Club
  5. Feministbiblioteket
  6. Thentes bokblogg
  7. Bokboxen
  8. bokmania
  9. Fiktiviteter
  10. Calliope books

Bubblare

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och delning i sociala medier, Twitterföljare och Facebook-likes. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen.
Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna.

Bild: Book Addiction av Emily Carlin (CC BY-ND 2.0)

Linda.Grimstahl@cision.com'

About Linda Grimstahl

Jag arbetar sedan augusti 2014 som Team Lead Research Scandinavia på Cision Sverige i Stockholm. Dessförinnan var jag mediaresearcher på Cisions Londonkontor under ett par år. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp samt den medföljande bloggintervjun.