Har du undrat vilka bloggar du ska följa om du vill hänga med i alla inredningstrender? Denna månad har vår bloggtopplista fokus på inredning och vi har låtit ranka några av Sveriges allra bästa inredningsbloggar. Dessutom har vi även tagit med fyra bubblare som var nära att ta sig in på topplistan.

Topp tio bloggar om inredning:

  1. EMMAS DESIGNBLOGG
  2. Trendenser.se
  3. LOTTA AGATON
  4. INREDNINGSVIS
  5. Lilla Blanka
  6. purple area
  7. ANNA TRUELSEN INREDNINGSSTYLIST
  8. ME AND ALICE
  9. Var Dags Rum
  10. Kurbits

Bubblare:

Vi vill önska stort grattis till Emmas Designblogg som återigen hamnar på första plats i rankingen! Missa heller inte att läsa intervjun med Pella Hedeby som driver inredningsbloggen STIL inspiration.

Klicka här för att ta del av förra årets bloggtopplista.

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och delning i sociala medier, Twitterföljare och Facebook-likes. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Bild: page from a contemporary Swedish interior decoration magazine av H is for Home (CC BY-ND 2.0)

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.