En väldigt användbar sökfunktion i Cision Communications Cloud är ”talking about” där du kan hitta kontakter som under ett visst tidsintervall har nämnt ett särskilt ord. Eftersom Halloween står för dörren handlar månadens Bloggtopp om just denna kusliga men samtidigt mysiga högtid.

Den här månaden vill vi alltså tipsa om 10 bloggar ur databasen där du kan hitta inspiration inför Halloween. Vi gör ingen inbördes ranking på listan och bloggarna kommer från olika platser runtom i världen, närmare bestämt USA, UK, Tyskland, Frankrike, Kanada och Brasilien.

Kasta dig in i Halloween-känslan och hitta tips om hur du pimpar din pumpa, sminkar dig som skelett eller varför inte lagar skrämmande god mat?

Geekdad

The Purple Pumpkin Blog 

Bldg 25 

Mejorando Mi Hogar 

Tartertots & Jello

Kids Craft Room

Nicest Things 

Poulette Magique 

Happy Hooligans  

Niina Secrets 

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från, relevans,  läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista?  Kontakta oss gärna!

About Maria Leijon

Jag heter Maria Leijon och arbetar som Researcher på Cision. Jag och mina kollegor i Research-teamet ansvarar för den Skandinaviska delen av vår databas. Vi är också experter på målgruppsanalys och skräddarsydda medielistor. Här på bloggen medverkar jag bland annat med månadens bloggtopp!

https://www.instagram.com/cisionresearch/