I månadens topplista har turen kommit till att ranka de populäraste mammabloggarna. Ingen vet hur det är att bli mamma förrän den stora dagen kommer och då förändras världen som man tidigare har känt den. Tur är väl då att mammabloggarna på listan kan hjälpa till att inspirera, stötta och dela med sig av sina erfarenheter av mödraskap och familjeliv. Stort grattis till Yayas som hamnar högst upp på topplistan och till er andra som har kvalificerat er in när Cision rankar Mammabloggar 2017.

Här är de 10 främsta:

1. Yayas

2. Paulas.me

3. För sån é jag!

4. Vimmelmamman

5. Hormoner & hemorrojder

6. Fnulan

7. SPIDERCHICK

8. Familjen Annorlunda

9. Bambi

10. Matilda Milano

Redan 2014 gjorde vi en rankning av mammabloggar. Den kan du ta del av här.

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.