Manligt mode är i ropet och det är många som letar efter nya trender och tips på hur man kan matcha sin outfit – vill man vara helt rätt i tiden eller går man hellre på en klassisk, tidlös look? Är scarfen inne eller ute?  Det finns många inspiratörer när det kommer till manligt mode och vi har rankat de främsta inom kategorin manliga modebloggar i månadens Bloggtoppen.

Flera bloggar har lyckats stanna kvar på listan sedan vi gjorde en liknande rankning för ett par år sedan men några nya aktörer har också lyckats slå sig in. På första plats kommer Andreas Wijk och vi skickar ett stort grattis till honom och alla andra nominerade när Cision rankar de främsta bloggarna om manligt mode.

Topp 9 bloggar om manligt mode:

1. Andreas Wijk

2. Det var min dag

3. Daniel Lindström

4. Tobias Sikström

5. Stiligt!

6. Niklas Berglind

7. To quote

8. DIABETESMANNEN

9. Johans modeblogg

 

Senast vi gjorde en ranking av manliga modebloggar var för två år sedan. Läs om 2015 års främsta manliga modebloggar här!

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

About Oskar Larsson

Arbetar som Digital redaktör på Cision Scandinavia och ansvarar för mycket av innehållsproduktionen här på bloggen.
Du kan nå mig på: oskar.larsson@cision.com