Vi är många som drömmer oss bort mot fjärran platser, outforskade öar och höga berg med svindlande utsikter. Det är inte lika lätt att överföra dessa abstrakta drömresor till konkreta destinationer, hotell och flygresor. Tur då att det finns en hel flora av inspirerande resebloggare som brinner för att inspirera och tipsa om var du inte visste att du ville resa. Vi på Cision har rankat de 10 främsta resebloggarna för att du ska kunna sovra i djungeln.

Detta är inte första gången vi gör en Bloggtopp inriktad på resor, här kan du läsa mer om vilka som toppade listorna 2013, 2012 och 2009.

Varma gratulationer Ladies Abroad som nyper förstaplatsen men även till er andra bloggare som har kvalificerat er på listan när Cision rankar de 10 främsta resebloggarna 2018.

1. Ladies Abroad

2. 4000mil.se

3. Discovering The Planet

4. FlyingDryden

5. Livet från den ljusa sidan

 

6. Freedom Travel

7. 29 grader

8. Fantasiresor

9. Come fly with me

10. World by Tina

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.