Gå på förhandsvisning under Stockholm Filmfestival!

Som kommunikationspartner till Stockholms Filmfestival har vi den stora äran att kunna bjuda dig och en vän till en exklusiv förhandsvisning av filmen En fantastisk kvinna som under Berlins filmfestival vann en Silverbjörn för bästa manus.

Vi bjuder på filmvisning, läsk och popcorn! Anmäl dig själv och gärna en vän nedan.

När: 1 november, kl. 16.00 (mingel från kl. 15.30)
Var: Skandiabiografen, Drottninggatan 81, Stockholm

Om filmen “En fantastisk kvinna”

Marina, en ung transkvinna i Santiago jobbar som en servitör, men hyser sångambitioner. Hon är i en relation med en Orlando, en betydligt äldre man som plötsligt går bort efter att de har firat Marinas födelsedag. Istället för att få sörja sin älskare behöver Marina kämpa för sin rätt att vara sig själv, mot Orlandos familj som inte kan acceptera henne.

Filmen, som skildrar förälskelse och kamp med stor visuell säkerhet, hade premiär på filmfestivalen i Berlin där den prisades trefaldigt, bl.a. för bästa manus. Maren Ade, som regisserade den hyllade filmen ”Min pappa Toni Erdmann”, är medproducent till filmen som utmanar publiken på bästa möjliga sätt.


Anmäl dig till väntelistan!

Detta event är mycket populärt och blev snabbt fullt. Skriv upp dig på väntelistan nedan så hör vi av oss direkt ifall en plats blir ledig!