Kommunikation för Investor Relations.

Sveriges största IR-partner

Skickar du finansiell information? Behöver du en partner som kan kommunikation, som hjälper dig att hantera mediekontakter, publicera på din egen hemsida och kommunicera med övriga intressenter och aktieägare? Vi hjälper dig att hantera kraven på samtidighet och spridning i samband med offentliggörande av information. Vår support talar både svenska och engelska och finns tillgänglig dygnet runt.


Lokal och tillgänglig support

När du ska skicka viktig finansiell information är det förstås otroligt viktigt att allt går rätt till och når rätt mottagare vid rätt tidpunkt. Vår supportavdelning i Stockholm ser till att du kan vara lugn. Till oss kan du vända dig till med frågor och funderingar, men vi kan också hjälpa dig med assisterade utskick för att du ska kunna känna dig helt trygg i att allt hanteras korrekt. Dessutom har vi beredskap efter kontorstid för att kunna hantera akuta ärenden.


Nå ut med ditt budskap med våra kanaler

Ditt IR-arbete behöver inte innebära att kommunicera det du måste till de som kräver det. Nyheter och rapporter kan vara ett utmärkt tillfälle att skapa uppmärksamhet kring ditt varumärke och driva ovärdelig förtjänat pressutrymme. Med Cisions tjänster har du alla verktyg du behöver för att nå rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. Bland annat kan du få full tillgång till vår internationella journalistdatabas eller publicera direkt i kanaler som din målgrupp läser, t.ex. DI.se, Placera och Infront.


Finansiell information och nyheter direkt på din hemsida

Med hjälp av Cisions webbtjänster kan du enkelt integrera både ert nyhetsflöde och er finansiella information på er hemsida. Med nyhetsflödet finns alltid er senaste kommunikation på er hemsida, utan något extra arbete från din sida. Er finansiella information, som t.ex. aktiekursinformation,  insynshandel och estimat, visas automatiskt i interaktiva moduler.

Få förslag på hur vi kan hjälpa just dig

Cisions kundsupport är väldigt tillgängliga och ger alltid snabb och proffsig hjälp. Det känns tryggt. Cision månar också om att hålla en regelbunden kontakt med oss för att höra om allt fungerar, ge information om nyheter m.m och vår kundansvarige är väl insatt i vår verksamhet och vårt behov.
- Mari Edberg, Kommunikationschef, Atrium Ljungberg AB
Som börsnoterat bolag är det viktigt att kunna skicka ut pressmeddelande snabbt, enkelt och i enlighet med Finansinspektionens regler om kurspåverkande information, vilket fungerar väldigt bra med Cision. Dessutom vill jag slå ett slag för deras seminarier, undersökningar om journalister och matnyttiga nyhetsbrev.
- Johanna Snickars, Public Relations Manager, Nordnet
Tillgänglig, tillmötesgående och kompetent support är det jag uppskattar mest med Cision.
- Viktor Wallström, PR-chef, Tele2