Just nu har vi ett erbjudande till dig som köper våra tjänster för content marketing. Beställ innan nyår och få en skräddarsydd rapport på köpet!

För att du enkelt ska kunna se vad din content marketing-kampanj ger erbjuder vi just nu en skräddarsydd rapport med uppföljning av din kampanj, helt kostnadsfritt!* I rapporten får du tillgång till nyckelsiffror som visar hur kampanjen har gått. Vi mäter bland annat antal impressions, klick och CTR för annonsen/puffen, vilket sammanställs i en snygg rapport som med fördel kan skickas vidare till ledningen och andra intressenter.

Köp nu – använd klicken under 2015
Just nu får du denna rapport gratis när du beställer en eller flera content marketing-kampanjer senast den 31 december 2014. Du behöver inte genomföra din kampanj under 2014 utan kan nyttja ditt köp under nästa år. Du har alltså ett helt år på dig att förbruka dina köpta klick!

Är du nyfiken på content marketing eller vill beställa en kampanj?
Fyll i formuläret på denna sida så kontaktar vi dig och berättar mer!

Om content marketing
Content marketing är ett marknadsföringssätt där innehållet står för värdet. Content amplifciation är ett sätt att sprida detta innehåll, via redaktionella puffar på svenska och internationella nyhetssajter. Vem som får se ditt innehåll baseras på en algoritm, så att endast relevanta personer får se puffen. Besökare från denna typ av kampanjer har ofta ett stort engagemang på din webbplats. Det syns genom att de fyller i formulär, klickar på länkar och läser på webbplatsen. Andelen av genomförda mål från nya besökare blir ofta höga. Här kan du läsa mer om våra tjänster för content marketing.

*Gäller alla beställningar som genomförs senast den 31 december 2014.

About Anna Helin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Helin contributed a whopping 46 entries.