Med hjälp av Cisions nätverk för content marketing kan du synliggöra ditt innehåll på svenska och internationella nyhetssajter. Genom smarta algoritmer når du ut till personer som är intresserade av ditt innehåll och syns enbart för en relevant målgrupp!

Idag hade vi besök av kunder och prospects som ville lära sig mer om oss på Cision och hur vi hjälper våra kunder att nå ut och sprida innehåll. Seminariet hade content marketing som huvudtema och det pratades mycket om content amplification. För oss är content amplification att förstärka budskap, och vi har en egen tjänst för just detta där ditt innehåll kan förstärkas, spridas och synas i våra nätverk. För dig som missade seminariet kommer här en kortare genomgång.

Hur går det till?
Först måste du ha ett innehåll som du vill nå ut med och efter det måste du förbereda ett antal bilder och passande rubriker. Kanske vill du förstärka ett budskap från din egen hemsida, så som ett blogginlägg eller en artikel i ditt nyhetsrum. Men du kan lika gärna välja att förstärka innehåll som någon annan skrivit eller skapat, t.ex. ett blogginlägg, ett YouTube-klipp eller en artikel där ditt varumärke omnämns på ett positivt sätt. Detta är också ett smart sätt för att bilda opinion.

Såhär kan det se ut när ditt innehåll visas upp i våra nätverk:

content-sajter

Är det här samma sak som bannerannonsering?
Din puff med rubrik och bild i våra nätverk är inte detsamma som en klassisk bannerannons. Våra nätverk stoppar nämligen publicering av reklambudskap. Innehållet måste vara redaktionellt, vilket säkerställs av nätverken som granskar allt innehåll innan publicering.

Hur kan jag mäta?
Kombinationer av dina olika bilder och rubriker som länkar till innehållet publiceras i nätverket där det “testas”. Där innehållet klickas mest kommer det också att visas upp oftare då nätverket förstår att det är här din målgrupp finns. Samtidigt styr tidigare surfbeteende för vem en annons dyker upp, och därför kan olika webbläsare få upp olika resultat. Med en kampanj i våra nätverk kan du se vad som klickas mest, totalt antal klick, i vilka länder ditt innehåll visas, vilka sajter som genererar mest trafik till ditt innehåll, antal visningar, CTR och mycket mer.

Vill du veta mer?
Här kan du läsa mer om våra tjänster och nätverk. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.