Nå ut till analytiker och investerare internationellt


IR-avdelningarnas arbete handlar inte längre bara om att möta de regulatoriska kraven för finansiell information. Många rör sig allt mer mot att fördjupa relationen med såväl potentiella som befintliga aktieägare. Genom att kombinera en Internationell Wire med Investor Network kan er verksamhet effektivt identifiera rätt målgrupper och ger en unik möjlighet att nå ut till investerare och analytiker på såväl buy-side som sell-side, världen över.

Om tjänsten


Med Investor Network kan du inrikta dig på 34 olika branscher inom olika regioner (Nordamerika, Europa, Latinamerika och Asien). Listorna innehåller 65 000 kontakter på buy-side, 17 500 från sell-side och uppdateras löpande för att ständigt hållas relevant för dig och din verksamhet.

Varför Investor Network?

Öka synligheten hos buy-side genom att skicka finansiella nyheter till analytiker och fondförvaltare med anknytning till din bransch

Maximera möjligheterna till synlighet hos analytikerna på sell-side genom att segmentera på bransch och världsdel för att nå ut till sell side-analytiker som fokuserar på din verksamhet.

Varför Internationella Wires från PR Newswire by Cision?

Nå utanför norden med världens största distributionsnätverk (PR Newswire by Cision). Distributionsnätverket består av en kombination av nyhetsbyråer, nyhetsterminaler, webbsidor, databaser, social/mobil media och e-post.

Hitta nya målgrupper världen över genom att segmentera på såväl världsdel (USA, Europa & Asien) som bransch (Automotive, Biotech, Tech)

Få prisförslag

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration. .