Lyft ditt varumärke och behåll din trafik

Vi på Cision vet att det viktigaste för dig är att ditt budskap syns i rätt målgrupp och ger dig möjlighet att bygga relationer, stärka ditt varumärke och göra din röst hörd. Här kan du läsa hur vi hjälper dig nå dessa mål bättre än någon annan.Nå över 900 000 kontakter

17 000 av dessa arbetar i Norden, resten sitter på stora och små medier över hela världen! Hos oss har du alltid full insyn i databasen och väljer själv vilka mottagare ditt utskick ska ha – på individnivå! Oavsett om du vill nå infuelncers i en specifik genre, journalister på svenska medier eller på de största mediehusen i världen så hittar du dem hos oss.


Publicera direkt på din hemsida

Varför ska du skicka dina läsare till någon annans hemsida för att läsa nyheter om ditt företag? Vi vet vikten av att behålla sin trafik och hos oss integrerar du enkelt dina pressutskick med ett pressrum på din egen hemsida. Det är på din hemsida relationer och varumärket byggs – se till att det är där dina läsare finns!


Ditt varumärke som avsändare

Vi tror att våra kunder litar på sina egna varumärken. Istället för att skicka utskick efter utskick under en distributörs varumärke tycker vi att det är viktigt att våra kunder står i fokus. Därför är det förstås du som bestämmer vem som står som avsändare på dina utskick. På så sätt blir du mer relevant i mottagarnas inkorg samtidigt som du bygger ditt varumärke.

Kontakta oss idag!Få mer för din budget

Hos oss kan du alltid sätta ihop det tjänstepaket som passar era behov bäst. På så sätt slipper du betala för någonting ni inte har användning för. Kontakta oss för att snabbt få prisuppgifter på det paket som passar er.