Översikt Cision News

Översikt Cision News

Som kund hos Cision har du ett nyhetsrum på Cision News där du kan publicera nyheter, pressmeddelanden, bilder och filmer. I denna guide förklarar vi allt om hur nyhetssajten Cision News fungerar och hur du kan arbeta med ditt nyhetsrum.

Läs guiden

Inställningar

Inställningar för ditt nyhetsrum

I denna guide går vi igenom hur du gör för att ändra logotyp, branschkategori, texter i ditt nyhetsrum, kontaktuppgifter och mycket, mycket mer.

Läs guide

Se film

Anpassa utseendet

Anpassa utseendet för ditt nyhetsrum

Genom att ändra valen för typsnitt, färger, fontstorlek, linjer mm. kan du anpassa ditt nyhetsrum på Cision News så att det passar din egen grafiska profil. I denna guide visar vi hur du gör!

Läs guiden

Multimedia

Skicka multimedia till ditt nyhetsrum

Genom mediabanken kan du direktpublicera bilder och videor till ditt nyhetsrum på Cision News, utan att behöva skicka ut en nyhet eller ett pressmeddelande.

Läs guiden

Citat

Lägg till citat i ditt nyhetsrum

Vill du att citat från dina nyheter och pressmeddelanden ska synas på förstasidan i ditt nyhetsrum? I denna guide visar vi hur du gör för att lägga till citaten och göra dem synliga.

Läs guiden

Statistik

Statistik för ditt nyhetsrum och dina utskick

Nyfiken på att se hur många som besökt ditt pressrum och vilka av dina nyheter som är mest populära? I statistikverktyget för dina utskick och ditt nyhetsrum kan du se detta och massor av andra intressanta insikter, så som delningar i sociala medier, mest visade bilder och klick på länkar. Du kan också exportera all statistik till Excel.

Läs guiden

Se hur vi kan hjälpa dig
Communicate Like Never Before.
Request A Demo