Översikt Plan

Översikt Plan

I CisionPoints mediedatabas hittar du kontaktuppgifter till journalister, redaktioner, frilansare och influencers världen över. Du kan enkelt söka fram och spara listor som du kan använda när du publicerar dina nyheter.

Guiden och filmen ger dig en överblick i de olika funktionerna som finns tillgängliga när du söker efter kontakter och medier i CisionPoint.

Läs Guide

Kontakter och medier

Sök efter kontakter och medier

  • Användarvänligheten i fokus

Du kan enkelt navigera i den nya sökfunktionen som är lättöverskådlig och gör det möjligt för dig att skräddarsy kombinationen av kriterier du behöver för att nå fram till rätt kontakter.

  • Spara dina sökningar för återanvändning

När du har lagt ned ett gediget arbete på att skapa dina listor ska du naturligtvis kunna spara de kriterier du använt vid sökningen för att sedan återanvända vid senare tillfällen. På så sätt kan du vara säker på att dina listor håller sig uppdaterade och relevanta.

  • Inkludera och exkludera kriterier med ett klick

Genom att enkelt välja mellan att inkludera och exkluderar kriterier och sökparametrar kan du smidigt växla mellan olika sökningar och jämföra dem emellan.

  • Gör kontaktsökningar baserat på mediets egenskaper

Istället för att, som tidigare, endast kunna basera dina sökningar på kontaktens respektive mediets egenskaper kan du numera integrera mediets egenskaper i en kontaktsökning. Sök kontakter baserat på exempelvis geografisk distribution och bevakningsområde hos medierna. Detta ger dig utökade möjligheter att nå de personer som kommunicerar direkt till din publik.

Se hur vi kan hjälpa dig
Communicate Like Never Before.
Request A Demo