Nyhetsrum på din hemsida

Med ett integrerat nyhetsrum på din egen hemsida kan du med ett klick publicera dina nyheter direkt på din egen sida. Vi har flera olika lösningar för ditt nyhetsrum, allt från enklare mallar som du kan anpassa efter er företagsprofil till avancerade feedlösningar där du helt kontrollerar innehållet och hur du väljer att presentera det på er hemsida. I alla lösningarna väljer du själv vilka nyheter som ska publiceras i nyhetsrummet när du skickar.

Kontakta oss idag så hjälper vi er välja rätt lösning för era behov!

Nyhetsrum på din hemsida

Varför eget nyhetsrum?

Utnyttja SEO-kraften

Driv mer organisk trafik till din hemsida genom att utnyttja SEO-kraften i dina pressmeddelanden. Regelbundna, relevanta och innehållsrika uppdateringar på hemsidan är precis vad som premieras av sökmotorerna. Ge inte bort din trafik till någon annan – skaffa ett nyhetsrum på din egen hemsida!

Varumärke och mål

Det är på din egen hemsida du bäst bygger din varumärkesberättelse och vill du konvertera besökare så är det på din egen hemsida du har som störst möjlighet. Med ett nyhetsrum på din hemsida kan du både förmedla ditt budskap i en relevant miljö och leda din besökare vidare till relaterade sidor.

Trovärdighet

För att kunna verifiera nyheter är det viktigt att de går att läsa i er egen miljö. Med ett nyhetsrum på din hemsida ser du enkelt till att linjera er kommunikation i andra kanaler med informationen på er hemsida. 7 av 10 journalister gör research på företags hemsidor – missa inte chansen att förmedla ditt budskap där.

Nyhetsrum på Cision News

Om du känner att ett eget nyhetsrum på er hemsida inte behövs eller om du vill nå ännu större räckvidd erbjuder vi alla kunder ett pressrum på Cision News. Där gör du dina nyheter sökbara och tillgängliga för intressenter så som journalister, analytiker och prenumeranter m.fl.

Nyhetsrum på Cision News ingår i alla våra paket. Utmärkt för att nå längre än din egen hemsida eller till nya målgrupper.