Vill du vara med och arbeta för att förändra medias spegling av samhället? Nu lanserar vi tillsammans med Rättviseförmedlingen en prenumerationstjänst där företag får möjlighet att ta emot Rättviseförmedlingens efterlysningar direkt i sin inkorg.

80 procent av experterna i nyhetsmedia världen över är män. Samtidigt vill en majoritet (83 procent) av den svenska journalistkåren bli bättre på att lyfta fram andra. Rättviseförmedlingen och Cision har med anledning av detta lanserat en ny tjänst som riktar sig till kommunikatörer och PR-konsulter. Genom att prenumerera på Rättviseförmedlingens efterlysningar via e-post får Du möjlighet att lyfta fram kompetenser inom din eller dina kunders organisationer som efterfrågas av medier, konferensarrangörer och andra. Genom prenumerationen stöttar du dessutom Rättviseförmedlingens ideella arbete för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Läs mer om tjänsten i produktbladet på Rättviseförmedlingens hemsida.

Du kan beställa tjänsten via info@rattviseformedlingen.se, Rättviseförmedlingens hemsida eller genom kontakt med Cision. Prenumerationstjänsten kostar endast 500kr/månad (6000kr/år) och alla pengar går oavkortat till Rättviseförmedlingens arbete för att bättre spegla den verklighet vi lever i idag. Alla som köper tjänsten får en badge från Rättviseförmedlingen att lägga upp på sin hemsida.

Varför är Cision del i detta?
För oss på Cision är detta en mycket viktig fråga. Vi jobbar i skärningspunkten mellan journalisterna och kommunikatörerna och många journalister har problem med att spegla Sverige korrekt samtidigt som många kommunikatörer skulle vilja hjälpa till med just detta. Vi ser att vi på Cision kan vara länken däremellan. Vi är mycket stolta över att få vara en del i detta och huvudsponsor till Rättviseförmedlingen.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.