Under våren och sommaren har vi på våra seminarium och event talat mycket om vikten av att äga sin egen trafik. Det gäller att vara relevant, att använda den egna hemsidan som navet i sin kommunikation och undvika att bygga upp all sin kommunikation på externa plattformar, som t.ex. Facebook. För den som vill läsa mer om varför detta är så viktigt så vill vi tipsa om ett av våra senaste tip sheets “Därför ska du äga dina egen trafik” som finns att ladda ner här. Där berättar vi bland annat om att trafik ger möjlighet till ökad konvertering, stärker din sajts SEO-kraft och ger koll på vilka som interagerar med ditt innehåll.

Din hemsida, dina regler
För den som söker mer kontroll på sin digitala kommunikation och vill ha en samlingsplats för nyheter på den egna sajten, så vill vi slå ett slag för våra skräddarsydda nyhetsrum. Vi ser till att du driver trafiken till din sajt och erbjuder en rad olika lösningar för att publicera dina nyheter på din hemsida, både för PR & IR. Det finns helt färdiga mallar som du kan använda dig av. Koden kan du anpassa precis så mycket du vill så att nyhetsrummet passar för just ditt företag. Ett annat alternativ är att skapa ett helt eget nyhetsrum, vilket vi kan hjälpa dig med!

Ett sådan här lösning ligger helt och hållet på din sajt så att all länkkraft och trafik går till din hemsida. På detta sätt bygger du också din långsiktiga sökmotoroptimering. Ta gärna en titt på några utav våra anpassningsbara mallar som visas på vår demosajt. På vår demosajt Websolutions visas även andra webblösningar som vi erbjuder och som kan implementeras direkt på din hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer om våra skräddarsydda nyhetsrum? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Klicka här för att ladda ner vårt tip sheet “Därför ska du äga dina egen trafik”.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.