I helgen uppdaterades verktyget CisionPoint med några nya funktioner. En av de nya funktionerna är att du kan anpassa inställningarna för typsnitt när du gör utskick i Connect.

HTML-editorn är panelen i Connect där du redigerar typsnitt och storlek på texten i ditt pressmeddelande. Du kan under inställningar göra val för vilket typsnitt och fontstorlek som ska gälla som standard för dina releaser så att du slipper att manuellt redigera detta i HTML-editorn varje gång du gör ett nytt utskick.

HTML-editorn i Connect

Så gör du

För att redigera inställningarna för HTML-editorn går du till Inställningar. Gå sedan till Redigera standardteckensnitt under Inställningar för HTML-editor.

Om du vill kan du låsa de fält som du anger ett värde för så att det inte går att ändra typsnitt eller teckenstorlek för dessa fält när du jobbar med ett utskick i Connect. De fält som du inte gör inställningar för kan du fortfarande ändra inne i Connect.

Skriv eller klistra in din text i de olika fälten som vanligt när du gör ditt utskick i Connect, och texten får nu automatiskt det typsnitt och den textstorlek som du på förhand valt. Har du valt att låsa typsnitt eller fontstorlek för något fält så kan du inte komma åt de menyerna.

 

Här kan du spara ner en quick guide till hur du ändrar inställningarna i HTML-editorn. Vill du veta mer om de senaste uppdateringarna i CisionPoint hittar du det här.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.