Under ett antal år har diskussionen gått varm om hur stort Almedalsveckan kan bli. Givet att det är valår verkar Almedalsveckan växa ordentligt i år igen. Dom indikationer vi får från Gotlands kommun visar att antalet journalister som vill bli ackrediterade är betydligt fler än tidigare år.

Det är därför roligt att Cision i år kommer att satsa extra mycket på sin närvaro under Almedalsveckan. Vi har fokuserat på att inte endast hjälpa journalisterna tillsammans med Telias officiella presscenter utan i år startar vi också ett servicecenter för företag, politiska partier och organisationer där de kan arbeta ostört, få möjlighet att på ett lättillgängligt sätt ta del av viktiga nyheter samtidigt som de effektivt kan distribuera egen information via Cision.

Servicecentret, som ligger i anslutning till presscentret, kommer att ge kommunikatörer möjlighet att träffa kunnig personal från Cision på plats då vi erbjuder gratis utskick av pressmeddelanden liksom tillgång till journalistkontakter genom verktyget CisionPoint. Servicecentret kommer att vara bemannat 8-22 och det kommer att finnas förfriskningar för de som bara vill ta det lugnt och arbeta.

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.