Igår kväll lanserade vi vår nya hemsida. Anledningen till att vi designat om siten är att vi velat förtydliga vad det nya Cision kan hjälpa våra kunder med. Numera fokuserar vi på att tillhandahålla journalistkontakter samt att öka synligheten för våra kunders information. I praktiken innebär detta att vi erbjuder en databas med över 1 miljon journalistkontakter globalt, samt ett verktyg för att förenkla utskick av pressmeddelanden. När det gäller synligheten jobbar vi också för fullt med att sökmotoroptimera våra kunders information via vår site CisionWire.

Vi är väldigt nöjda med den nya hemsidan och alla de nya möjligheter som öppnas till att bättre kunna kommunicera med våra kunder och prospekt. Detta är naturligtvis inte vårt mål utan det viktiga är ju vad ni tycker om siten, så feedback mottages gärna! Feddback på vår norska och danska sajt mottages också gärna.

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.