Det nya Cision tar sig allt tydligare former för varje dag. Under de senaste veckorna har vi anställt ett antal nya säljare och vi fortsätter nu vår expansion. Nu är det dags att rekrytera en grym Marknadsansvarig för Cision Skandinavien, så vem söker vi? Kolla in annonsen här.

I korta drag så söker vi en driven person med två till tre års erfarenhet av säljstödjande marknadsföring. Jag tror dessutom att kandidaten vi söker har  Nordiska eller internationella meriter samt kunskaper om sociala medier. Vad erbjuder då Cision? Du kommer vara del av ett litet marknadsförings och affärsutvecklingsteam som jobbar med en lönsam och välmående affär. I ett internationellt företag som satsar hårt på försäljning, marknadsföring och produktutveckling. Låter det intressant? skicka mig ett mail på alexander.mason”at”cision.com

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.