Vi får ganska ofta förfrågningar från svenska studenter som vill praktisera hos oss. Detta glädjer oss och vi hoppas att spontanansökningarna kommer att fortsätta trilla in.Det vi däremot inte får speciellt ofta är ansökningar från norska eller dansk praktikanter. Detta är kanske inte så underligt då de flesta studenter främst söker praktikplatser i de länder de studerar. Jag tror dock att Cision Skandinaviens marknads/affärsutvecklingsavdelning skulle kunna vara en förträfflig plats för en norsk/danskspråkig person att praktisera på.

Så om du vill jobba med marknadsföring ur ett skandinaviskt perspektiv, från Stockholm, och med fokus på online kommunikation hör av dig. Cision kan tyvärr inte stå för bostads- eller resekostnader, men har du möjlighet att ordna detta själv så står vi för spännande arbetsuppgifter och inspirerande arbetskamrater. Har du möjlighet att praktisera 4 veckor eller fler hör av dig till mig, alexander.mason@cision.com. Vårt koncernspråk är engelska men vi är inte så formella och talar naturligtvis mest svenska på kontoret i Stockholm.

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.