Idag skickade vi ut ett pressmeddelandeom vårt samarbete kring World Public Relations Forum som går av stapeln den 14 -15 juni 2010. Det känns väldigt kul att ha fått till stånd detta samarbete och ännu roligare är det att vi nu kommer att kunna erbjuda samtliga våra internationella kunder (ca 20.000 stycken) en perfekt anledning att åka till Stockholm samma vecka som kronprinsessan Viktoria gifter sig.

Vi håller just nu på att jobba tillsamans med Informationsföreningen för att få till en riktigt bra plattform för konferensens online kommunikation, där ett av elementen ska vara ett Social Media Newsroom. Vi håller också på att skruva på ett antal andra aktiviteter kring konferensen som vi hoppas kunna presentera i början av nästa år. Under tiden kan ni följa informationsföreningen på twitter. Läs gärna vad Dagens Media har skrivit  om det hela.

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.