Förra veckan presenterade vi topp tio-listan för Cision PR Influencer Award som vi delar ut i samband med årets SPINN-gala där vi likt förra året är huvudsponsor. Idag släppte vi topp fem-listan som en nedräkning till galan på torsdag den 15 november. 

Topp fem i Cision PR Influencer Award 2012 (utan inbördes ordning):

Vinnaren kommer att presenteras den 15 november i samband med SPINN-galan. Förutom att dela ut priset kommer vi även att ha ”Winners Corner” på galan, där vinnarna i de olika kategorierna intervjuas och fotas. Här hittar du vår rapportering från SPINN-galan.

Priset är en utmärkelse till en person som har haft stort digitalt inflytande under året. Vinnaren utses baserat på Cisions egen rankingmetod, som mäter både synlighet i digitala nyhetsmedier och engagemanget i sociala medier. Indexet utgår från en mängd variabler, såsom exempelvis bloggaktivitet, Twitter, LinkedIn och omnämnanden i digitala nyhetsmedier. För att vara med i mätningen krävs att man är PR-konsult, är aktiv i sociala medier och fått synlighet i online media. De tio nominerade är de som fått de bästa indexvärdena i  mätningen.

Vi ses på torsdag!

anna.westrin@cision.com'

About Anna Westrin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Westrin contributed a whopping 100 entries.