Brinner du för onlinekommunikation och älskar att prata inför människor? Är du social, driven och har ett kommersiellt sinne? Har du stenkoll på de senaste digitala teknikerna och trenderna?  Då är du den vi söker!

Som Online Communication Manager på Cision kommer du att jobba med att inspirera våra kunder och medarbetare. Du ska ligga i framkant när det gäller hur företag och organisationer bör kommunicera online, då främst i egna samt förtjänade kanaler. Du ska dessutom inspirera och vara ett stöd för våra kunder och dina kollegor i hur de på bästa sätt kan använda vårt PR-verktyg CisionPoint och genom ”best practice” påvisa fördelarna med Cisions produkter.

Vad kan vi erbjuda dig?
Cision har en nytänkande företagskultur med högt i tak och stora utvecklingsmöjligheter för den med ambitioner. Vi värdesätter kreativa idéer och du tillåts vara delaktig i beslut och engagera dig i framtidsprojekt. Vi arbetar efter modellen frihet under ansvar och har en prestigelös organisation där varje röst är lika mycket värd. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med kollegor runt om i världen, bland annat i USA, UK och Tyskland. Cision är ett av världens ledande företag när det kommer till att leverera verktyg till professionella kommunikatörer och vi har många nya spännande produkter runt hörnet.

Vad väntar du på? Ta chansen att bli en del av Cision! Sök tjänsten som vår Online Communication Manager.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

annica.sandberg@cision.com'

About Annica Sandberg

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Annica Sandberg contributed a whopping 125 entries.