Tillbaka efter sommarledigheten är det redan full fart hos oss på Cision. Vi utökar nu vår marknadsavdelning och letar samtidigt en ny medarbetare till vår duktiga support. Är du intresserad eller känner någon som skulle passa för någon av tjänsterna? Läs hela tjänstebeskrivningarna nedan!

 

Marknadskoordinator/webbdesigner

Är du utbildad webbdesigner? Har du goda kunskaper inom WordPress? Tycker du om att skriva och producera material? Cision förstärker sin marknadsavdelning och söker en driven person som ska ansvara för bland annat vår hemsida, SEO och producera text och grafiskt material.

Läs hela annonsen här.

 

Medarbetare till Cision Support

Som en del av vårt kundsupportteam kommer du att jobba nära våra kunder via telefon och mail. Din huvdsakliga uppgift är att assistera kunderna vid utskick av press- och börsinformation, men du kommer även att ha andra supportuppgifter så som att guida kunden i vårt system Cisionpoint, hjälpa till att lösa olika tekniska problem och hantera administrativa uppgifter. Hos oss  jobbar du självständigt i en lättsam miljö och får möjlighet att ge högklassig service i ett stundvis högt tempo.

Läs hela annonsen här.

 

anna.westrin@cision.com'

About Anna Westrin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Westrin contributed a whopping 100 entries.