Tjejzonen är Sveriges största stödorganisation för frågor som rör tjejers psykiska hälsa. De arbetar med att ge stöd och lindra psykisk ohälsa via både fysiska och virtuella möten. Cision kan stolt titulera sig samarbetspartner och kommer att hjälpa Tjejzonen att nå ut i media.

– Det är fantastiskt att vi får tillgång till Cisions effektiva verktyg som gör det möjligt för oss att, trots våra begränsade resurser, nå ut brett till media och allmänheten. Tack vare detta kan vi verkligen vara tjejernas röst och vidareförmedla det de berättar för oss i de 10.000 samtal de har per år med våra volontärer, säger Lotta Zetterqvist, verksamhetschef på Tjejzonen.

– Att vara med och hjälpa stödorganisationer, så som Tjejzonen, ser vi som en skyldighet för näringslivet och självklart ska vi på Cision vara med och bidra med det som vi kan, säger Annica Sandberg, marknadschef Cision.

I vårt nyhetsrum på Cision News kan du läsa pressmeddelandet i sin helhet.

Följ Tjejzonen på:
Hemsida: www.tjejzonen.se
Twitter: twitter.com/TjejzonenSWE
Facebook: www.facebook.com/Tjejzonen
tjejzonen-cision

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.