Imorse gick vårt seminarium “Att förtjäna sitt utrymme- ett panelsamtal där journalistik möter kommunikation” av stapeln i Släggan, Volters Gränd 8 i Visby. Åsa Melin Mandre, PR-konsult på Greenhill Relations, Lisa Bjurwald, Redaktör på Medievärlden, Staffan Ekengren, Head of Scania Newsdesk och Jonas Nordling, Ordförande för Svenska Journalistförbundet förde ett samtal om relationen mellan kommunikatörer och journalister. Moderator var Alexander Mason, Kommersiell chef på Cision i Skandinavien.

Morgonens seminarium i Släggan i Visby var välbesökt och dessvärre kunde vi inte erbjuda alla plats. Vi kommer under hösten att hålla en eller flera “favoriter i repris” i Stockholm. Missade du seminariet och är intresserad att få en inbjudan till en “favorit i repris”? Anmäl dig till vår lista för utskick på cision.se@cision.com

Här kan du ladda ner årets journalist- och kommunikatörsundersökning. 

I årets journalist- och kommunikatörsundersökning har vi även fokuserat på hur journalister upplever näthat. Undersökningens temadel kan du ladda ner här.

 

 

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.