“Att dela en flaska vin med någon hör till livets vackraste stunder. Vem har inte poppat en pava för att catcha upp med en kompis, ta igen förlorad tid med sin älskade eller bara för att våga lära känna någon bättre? Oavsett uppsåt är vinflaskor till för att delas.” Så skriver Nöjesguiden själva om podden “Dela en flaska” där dryckesredaktören Alf Tumble träffar en ny krogpersonlighet varje månad. Gästen sätts på prov med blindtest av vin.

I år var Cision kategorisponsor för det svenska matbloggspriset där matbloggare och podcasts nomineras i flera olika kategorier. Cision sponsrade kategorin bästa pod/videoinnehåll där Alf Tumble med sin podcast “Dela en flaska” fick ta emot pris. Priset delades ut under mässan Mitt kök i torsdags förra veckan. dela-en-flaska

I podcasten sätts en ny krogpersonlighet på prov i varje nytt avsnitt genom blindtest av vin. Motiveringen till vinnaren löd enligt följande:
“Alf Tumble låter oss möta krogpersonligheter, journalister, chefredaktörer och andra bloggare
tillsammans över en flaska vin. Vinet provas blint, samtalet rör i första hand mat, vin och krog men det finns alltid även utrymme för det personliga och reflekterande. Med ledig och stilsäker ton leder Alf samtalen och tillåter dessa bli såväl djuplodande, nördiga men också lättsamma. Resultatet är en pod där mötet, samtalet och personligheterna är det centrala. Under det dryga år som poden funnits har vi fått njuta av 13 välgjorda och välproducerade avsnitt som var och ett alltid är precis en flaska långa!”

Vill du läsa mer om vårt sponsorskap av Matbloggspriset?
I detta blogginlägg berättar vi mer och tipsar bloggare om hur man på ett enkelt sätt kommer igång med sitt videoinnehåll.

Bilden är lånad från Matbloggspriset blogg.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.