Varje år genomför Cision en undersökning i syfte att lära sig mer om kommunikatörers och journalisters arbetssätt. Vi tittar bland annat på om kommunikatörer verkligen kontaktar journalister på de sätt de föredrar och vilka de vanligaste felen är som kommunikatörer gör i kontakt med journalister. Dessutom frågar vi om satsningen på egna kanaler. Här hittar du resultaten från förra årets undersökning.

Nu pågår insamlingen av årets svar! Undersökningen består av 10 frågor och ditt deltagande är helt anonymt. Fokus i årets undersökning är relationen mellan journalister och kommunikatörer, och hur samarbetet kan bli ännu bättre. Längre fram i vår kommer vi att hålla i ett seminarium där vi diskuterar och utvärderar resultaten. Vill du ta del av resultatet från undersökningen eller få inbjudan till seminariet kan du ange din e-postadress i slutet av undersökningen.

Är du kommunikatör och vill delta i undersökningen?
Klicka här för att komma till frågorna.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.