Nu är det inte långt kvar. En sisådär 5 dagar. Det är med spänning som jag ser fram emot att ta mig ombord på “Destination Gotland” för att bege mig till Almedalen och veckan som alla talar om.

Vi på Cision kommer att finnas på plats i presscentret tillsammans med Telia och även ha ett servicecenter för de journalister, bloggare, kunder och andra som i lugn och ro vill arbeta ett slag.

Dagens Media uppmärksammade under gårdagen att utöver dessa aktiviteter så kommer jag att leta mig fram i vimlet efter de informatörer, kommunikatörer och andra PR-proffs och via vår webb-tv serie visa vad de arbetar med, hur de arbetar och varför de finns på plats i Almedalen. Vi tycker att det är extremt viktigt att lyfta fram de personer och företag som arbetar oerhört hårt bakom kulisserna och därmed rikta strålkastarljuset på dessa. De personer jag varit i kontakt med har alla varit väldigt positiva och det blir en 2-3 inslag/dag som ni kan följa här på www.cisionnewsroom.se eller via min twitter.

Bland de medverkande har vi Brit Stakston, kommunikationskonsult och ansvarig sociala medier på JMWLG Wallmark, Head of Community Communication på TeliaSonera och Sylvia Nylin, VD Sveriges Informationsförening.

Har ni några frågor ni vill ställa dom, gör det gärna i kommentarsfältet.

Har ni ett passande event som ni anser behöver uppmärksammas, släng över en tweet på min twitter.

Ses i Almedalen med mikrofonen i högsta hugg!

/Haben

annica.sandberg@cision.com'

About Annica Sandberg

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Annica Sandberg contributed a whopping 125 entries.