Under förra helgens uppdateringar i CisionPoint förbättrades vyn över statistiken för ditt nyhetsrum och dina pressmeddelanden i Connect. Nu kan du enkelt följa upp genomslaget på dina nyheter genom att bland annat kunna se dina toppreleaser i ditt nyhetssrum, totalt antal sidvisningar och besökare, delningar i sociala medier och vilken multimedia som visats och laddats ner flest gånger.

Statistik för ditt pressmeddelande

De olika graferna ovan visar både antal sidvisningar och antalet besökare. Tidpunkten för när du skickat dina releaser markeras med en punkt över det datum ett pressmeddelande skickats ut, och genom att klicka på de olika punkterna i diagrammet får du fram information om exakt antal sidvisningar och besökare.

Klickar du på någon av punkterna för en release ser du vilken release som skickades just då och kan enkelt klicka dig vidare till statistik för enbart den releasen. Självklart kan du också exportera din statistik som en pdf eller till Excel.

Här hittar du en Quick Guide som förklarar de olika statistikfunktionerna närmre. Statistiken hittar du under rubriken Statistik på startsidan i Connect.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.