Ikväll på Spinngalan blev det officiellt: Fredrik Wass, digital strategi på Intellecta Corporate, är årets vinnare av Cision PR Influencer Award!

Cisions eget pris, ”Cision PR Influencer Award” gick detta år till Fredrik Wass, digital strateg på Intellecta Corporate. Priset delades ut under torsdagkvällen på Spinngalan i Stockholms Stadshus. Utmärkelsen ges till den person inom PR och kommunikation som under det senaste året haft störst digitalt inflytande.

Vinnarmotiveringen löd:
”Årets vinnare av Cision PR Influencer Award är en högt respekterad person inom branschen med mångårig erfarenhet av att arbeta digitalt. Personen har en stark tro på att internet förändrar både samhället och människan. Detta återspeglas i ett brinnande engagemang där han lotsar oss genom förändringarna i den digitala världen och delar med sig av gedigen kunskap, insikter och åsikter. Som ett stjärnskott kom han in på listan detta år efter att ha tagit klivet över till byråvärlden. Tack vare det kunde han kamma hem förstaplatsen redan på första försöket!”

Stort grattis Fredrik från alla oss på Cision!

Läs gärna mer om priset i vårt nyhetsrum på Cision News.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.