Igår släpptes ett nytt avsnitt av vår podd Passion för kommunikation. Gäst denna gång är Fredrik Wass, årets vinnare av vårt PR-pris Cision PR Influencer Award, och till vardags digital strateg på byrån Intellecta Corporate.

I avsnittet pratas det en del om Cision PR Influencer Award, men också om bloggande, hashtags och synlighet online. Vill du lära dig mer om Fredrik är ett tips att läsa den intervju vi gjorde med honom tidigare i höstas.

Du kan lyssna direkt i iTunes eller via spelaren nedan:

Twittra gärna till oss på #PFKpodden när du lyssnar!

Om Passion för kommunikation:
Passion för kommunikation är Cisions egen podd som riktar sig till dig som arbetar med kommunikation. Podden leds av Alexander Mason, Commercial Director på Cision, tillsammans med Åsa Melin Mandre från PR-Byrån Greenhill Relations. Varje avsnitt gästas av en intressant person från branschen och tillsammans diskuterar de aktuella ämnen, med en gemensam nämnare: Passion för kommunikation.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.