I samband med slututställningen Make it matterBerghs School of Communication tävlade 13 examensgrupper om ett stipendium från Cision för slututställningens bästa nyhet. Årets vinnande nyhet handlade om ett slutprojekt där studenterna på uppdrag av Gävle Kommun tagit fram en digital plattform kallad ”Gävle Tryouts” som parar ihop företag och arbetslösa ungdomar. Den vinnande gruppen belönades med blommor, diplom och ett stipendium på 5000 kronor under Berghs examensmiddag igår.

Cision har under de senaste åren samarbetat med Berghs School of Communication där eleverna som läser strategisk kommunikation och PR har använt sig av CisionPoint i sin undervisning. Detta var tredje året i rad som vi delade ut stipendium till den grupp som bäst nyttjat vårt verktyg för att få synlighet i både traditionella och sociala medier. Mer om Cisions stipendium och vinnarna finns att läsa i vårt nyhetsrum på Cision News.

Vill du veta mer om Cisions samarbetspartners?
Här kan du läsa mer!

 

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.