I onsdags avslöjade vi vem som tagit sig till topp 5 i Cision PR Influencer Award, och vem som alltså gör upp om att hamna högst upp på guldpallen under spinngalan den 19 november.

Utmärkelsen ges till den person inom PR och kommunikation som under året haft störst inflytande i digitala medier. Nytt för i år är mätpunkten konvertering där de nominerade har fått engagera sina följare.

För ungefär två veckor sedan presenterade vi topp 20 av de mäktigaste PR-konsulterna under Spinns nomineringsmingel, och efter det har de nominerade aktivt arbetat för att samla röster och skapa aktivitet online.

Nu är vi alltså nere i 5 stycken mäktiga PR-konsulter och dessa är (utan inbördes ordning):

–        Brit Stakston
–        Fredrik Wass
–        Martin Borgs
–        Viktor Frisk
–        Deeped Niclas Strandh

Placeringarna för topp 5 och vinnaren utses under Spinngalan den 19 november. Här på bloggen kan du inför galan ta del av intervjuer med samtliga nominerade. Vi kommer inom kort att publicera dessa.

Mer om priset och de 5 nominerade kan du läsa i vårt pressmeddelande.

Vem tror du kommer att vinna? Twittra gärna till oss under hashtaggen #CPRIA , eller direkt till din favorit.

Tags: ,

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.