I helgen fick Cision News ett nytt utseende och i och med detta tillkom nya funktioner i våra kunders nyhetsrum. Nu finns det en funktion som möjliggör för dig att lägga in flera RSS-flöden i ditt nyhetsrum, jämfört med tidigare då bara en RSS tilläts. Alla RSS-flöden som du lägger till syns i högerkanten på förstasidan av ditt nyhetsrum. Vi har just nu stöd för flöden från Twitter, Facebook, Flickr, YouTube och Pinterest, samt vanliga RSS-flöden från exempelvis din egen hemsida.

Nyhetsrum på Cision News

För att lägga till ett RSS-flöde i ditt nyhetsrum, logga in i CisionPoint, gå till Connect och därefter till Inställningar. Klicka dig vidare till ”Avsändare, logotyp och inställningar för nyhetsrum”. Scrolla därefter ner till ”Information i ditt nyhetsrum”. Under ”Feeds och Länkar” så klistrar du in de du vill använda, och klickar därefter på Spara. Klicka på ”Lägg till” för att lägga till ytterligare ett flöde.

Inställningar för RSS-flöde

Här kan du se vår utbildningsfilm som visar hur du gör inställningar i ditt nyhetsrum på Cision News:

För mer information om hur du kan jobba med ditt nyhetsrum, besök gärna vår utbildningssida med Quick Guides för Cision News.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.