Missing People gör ett hästjobb i jakten att hitta försvunna människor. Vi på Cision vill hjälpa till så gott vi kan och sponsrar Missing People med att hjälpa dem att skicka ut sina nyheter. Nedan kan du läsa mer om deras arbete.

Kenneth Söderlund, kommunikationsansvarig Missing People Sweden, berättar hur de använder sig av Cisions tjänster i sitt dagliga arbete med att hitta försvunna personer.

För ca 6 månader sedan träffades ett avtal mellan Cision och Missing People Sweden (MPS). Idag kan vi konstatera att detta har varit till stor hjälp för oss!MPS

MPS är idag en rikstäckande organisation med sätet i Göteborg och med 26 lokala avdelningar runt om i landet. Vi har ett stort och växande behov av nå ut med relevant information till media. Det kan gälla allt från etableringen av en ny lokal avdelning till en specifik sökinsats efter en försvunnen person. Det senare har som syfte att locka fler frivilliga sökare till aktuell skallgång och här krävs ofta en snabb publicering. Vår framgång står ofta i direkt proportion till antalet sökare – ju fler som ansluter till samlingsplatsen ju större chans till ett lyckat resultat.

Genom samarbetet med Cision har vi en partner som på ett rationellt och snabbt sätt når ut till massmedia. Vi väljer spridning, hela landet ena gången och, som exempel inför en sökinsats, lokalmedia i Kiruna vid nästa tillfälle. Det här innebär också att vi i större utsträckning kan fokusera på vår kärnverksamhet, att hjälpa anhöriga. Vi lägger idag ett minimum av tid för pressmeddelanden etc jämfört med tiden innan Cision hjälpte oss.

Varmt tack till er alla på Cision, vi ser fram emot en fortsatt samverkan!

Missing People Sweden
Kenneth Söderlund
Kommunikationsansvarig
www.missingpeople.se

 

anna.westrin@cision.com'

About Anna Westrin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Westrin contributed a whopping 100 entries.