Vi har en längre tid haft ett samarbete med Di.se där vi erbjuder exklusiv exponering av dina nyheter och videos direkt på Di.se:s förstasida. Genom vår utskickskanal, som är en direktkoppling från CisionPoint, når du enkelt ut till Di.se:s alla läsare och får exponering på förstasidan. Nu utvecklar vi kanalen och gör den ännu bättre genom att erbjuda ännu större synlighet för dina nyheter!

Di.se med sina omkring 14 miljoner sidvisningar per vecka har märkt en stor ökning i trafiken från mobila plattformar. Under hösten lanserade de en ny mobilsajt för att möta läsarnas behov. De nyheter du skickar genom Di.se-kanalen kommer nu även att synas på Di.se:s mobilsajt, vilket gör att du når ut till fler läsare.

Förutom detta så inkluderar sökfunktionen på Di.se nu även de nyheter du skickat genom kanalen. När sökresultatet presenteras visas dina skickade nyheter och pressmeddelanden allra högst upp.

Google och andra sökmotorer indexerar de pressmeddelanden och nyheter som du har skickat till Di.se, och eftersom Di.se är en välbesökt sajt gör detta att dina nyheter hamnar högt upp i sökresultaten. Ett tips är att använda länkar och taggar i ditt utskick för att synas ihop med de ord du själv väljer och driva trafik till din hemsida.

Vill du veta mer om Di.se-kanalen?
Här kan du boka en demo!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.