Jag och Magnus har under en längre tid diskuterat Cisions närvaro på webben. Nu när Magnus blivit VD för Cision Skandinavien och jag själv fått uppdraget att driva kommunikation i Skandinavien så har vi beslutat oss för att förflytta våra diskussioner och tankar ut på nätet. Vi har med andra ord satt igång en resa som vi hoppas att några av er kommer att följa här med oss på cisionnewsroom.se.

 

Sajten är på inget sätt klar, inläggen är till en början få, bilderna på Flickr är inte speciellt många och vi har inte ännu kopplat ihop sajten med vårt youtube konto. Då nätet förändrar sig ständigt så kände vi att vi hellre satt igång snabbt och därefter bygger vidare på sajten.

Under de närmsta två veckorna kommer vi ut med en rad nya tjänster och aktiviteter. Ett par av dom är jag riktigt stolt över. Det ska bli kul att se hur allt detta kommer att motas av våra kunder, potentiella kunder och konkurrenter. Jag kommer att följa den diskussion som jag tror kommer att uppstå på alla de arenor där dessa viktiga intressenter för oss kommunicerar och agerar.

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.