Nu kan vi presentera en ny funktion på vår nyhetsportal Cision News som driver trafik till din egen hemsida och långsiktigt bygger din sajts SEO-kraft.

Vikten av att äga din egen trafik, sätta dina egna spelregler och bygga upp en egen prenumerationsbas på den egna hemsidan har aldrig varit viktigare. I linje med detta har vi nu lanserat en ny funktion på vår nyhetsportal Cision News som direktlänkar dina publicerade nyheter till originalnyheterna på din egen hemsida. Detta innebär att den egna hemsidan stärks då trafikflödet ökar och fler sidor pekar mot den egna hemsidan.

Den nya direktlänken är kostnadsfri. Kontakta oss direkt om du vill implementera den för dina nyheter så berättar vi hur du går tillväga!

Vill du läsa mer om vikten av att äga sin egen trafik och ta kontroll över besökarna? Då rekommenderar vi att du läser detta tip sheet. Besök även gärna vårt nyhetsrum där vi berättar mer om den nya tjänsten.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.